06 212 429 18 info@vrijinvorm.nl

VRIJ IN VORM DENKT GRAAG MET JE MEE

GRAFISCHE VORMGEVING MET EEN DUIDELIJK VERHAAL

 

Meer info

FULL SERVICE ONTWERPBUREAU UIT ROTTERDAM

FULL SERVICE ONTWERPBUREAU UIT ROTTERDAM

VEELZIJDIG GRAFISCH ONTWERPBUREAU

WIE IS VRIJ IN VORM?

In januari 2017 ben ik voor mezelf gestart als grafisch ontwerper. Na jarenlange ervaring bij diverse ontwerpbureau’s voelde dit voor mij het juiste moment om de stap te gaan zetten naar eigen ondernemerschap. De mogelijkheid om met mijn ervaring en visie te werken voor diverse opdrachtgevers. Het proces van ontmoeting tot aan oplevering van een eindproduct die aan alle wensen en verwachtingen voldoet.

WAAROM KIEZEN VOOR VRIJ IN VORM?

Ik geloof in krachtige ontwerpen en heldere communicatie. Uitingen die inspireren, doeltreffend en verrassend zijn. Om hier toe te komen geloof ik een proces met de opdrachtgever waarbij goede communicatie, heldere opdrachtformulering en samenwerking centraal staat. Als je op zoek ben naar een bureau die ontzorgd en het vertrouwen wil hebben dat het goed komt dan zit je bij Vrij in Vorm goed!

BREED INZETBAAR

KORTE, DIRECTE LIJNEN

STRAKKE PRIJZEN

KENNIS EN ERVARING

OVER MEZELF

Ik ben Piet van Brummelen. Een enthousiaste man met ruime ervaring in de grafische sector. Mijn werkstijl is perfectionistisch, creatief en resultaatgedreven. Ik hecht veel waarde aan openheid en heldere communicatie. Daarnaast heb ik op privégebied brede interesses, waaronder een grote passie voor muziek en diverse (culturele) evenementen. Ik ben nieuwsgierig en kom graag in aanraking met nieuwe mensen en plekken om mezelf te verrijken met inzichten die ik kan inzetten in mijn werk.

EIGENSCHAPPEN  Creatief | Perfectionistisch | Betrokken | Flexibel | Vooruitdenkend | Ambitieus | Ondernemend

WERKERVARING  Ruim 10 jaar werkervaring in de grafische sector en gewerkt voor diverse bureaus. Met als resultaat veel kennis en een goed netwerk.

OVER MEZELF

Ik ben een enthousiaste man, met ruime ervaring in de grafische sector. Mijn werkstijl is perfectionistisch, creatief en resultaat gedreven. Ik hecht veel waarde aan openheid en heldere communicatie. Daarnaast op privé gebied brede interesses, waaronder een grote passie voor muziek en diverse (culturele) evenementen. Ik ga graag op ontdekking om in aanraking te komen met nieuwe mensen en plekken om mezelf te verrijken met kennis en inzichten die ik ook weer kan inzetten in mijn werk.

EIGENSCHAPPEN  Creatief | Perfectionistisch | Betrokken | Flexibel | Vooruitdenkend | Ambitieus | Ondernemend

WERKERVARING  Ruim 10 jaar werkervaring in de grafische sector en gewerkt voor diverse bureaus. Met als resultaat veel kennis en een goed netwerk.

“DESIGN IS AN OPPORTUNITY TO CONTINUE TELLING THE STORY,
NOT JUST TO SUM EVERYTHING UP”

TATE LINDEN

Geïnteresseerd in wat ik voor je kan betekenen?

Neem contact op via telefoon 06 212 429 18 of het contactformulier.